Slotdienst 4 juli, Thema: de ketting van je leven

Gepubliceerd door Anne op

In deze slotdienst namen Lars en Kirsten afscheid van de kinderkerk. Na de zomer zijn ze heel erg welkom bij de tienerkerk. Het was een mooie dienst. In de dienst werden kralen aan Lars en Kirsten gegeven, symbolisch voor elk moment van hun leven. Ze kregen kralen van dominee Johan van der Sleen, van hun moeder, van opa, van oma, van een gemeentelid, van jeugdwerkgroep, van de tienerkerk, ieder met een eigen verhaal. Zo werd het een ketting van hun leven. Bij het afscheid kregen Lars en Kirsten ook een bijbel met een persoonlijke bijbeltekst. En gemeenteleden hadden een wens voor hen geschreven.

In de dienst werden rozen uitgedeeld, de geslaagden van dit jaar hadden al een roos ontvangen. Deze rozen waren voor alle jongeren, ze hebben een lastige tijd achter de rug met corona. Maar er waren ook rozen voor wanneer iemand gezakt was, als bemoediging.

Daarnaast namen Anita en Alja afscheid als leiding van de kinderkerk. Zij kregen een boekje. En daarnaast een boekwerk van tekeningen en kunstwerken van alle kinderen van de kinderkerk.

Categorieën: Uncategorized