Donderdag 9 mei 2024  HEMELVAARTSDAG.

Gepubliceerd door Anne op

De kerken van PG Roden-Roderwolde, PG-Leek-Oldebert en PG Zevenhuizen organiseren op Hemelvaartsdag (9 mei 2024) ‘Dauwtrappen’ op het landgoed Nienoord. In de vroege ochtend, om 08.00 uur, zal er in groepen een wandelroute worden gewandeld van ongeveer een uur, met onderweg opdrachten. Aan het einde van de route krijgt u een kop koffie/thee of ranja en zal er een afsluiting zijn met een korte meditatieve dienst om 09.30 uur.

Graag willen we u, jou, jong en oud uitnodigen om tussen 07.45 en 08.00 uur te verzamelen op de parkeerplaats van Landgoed Nienoord. Om 08.00 uur zal na een korte uitleg de wandelroute beginnen. Voor de koffie/thee en ranja vragen wij u om zelf een beker/mok mee te nemen en iets lekkers om uit te delen. De viering zal in de tuin van Nienoord plaatsvinden. Het kan zijn dat het dauw dan nog op het gras is. U mag eventueel op uw zelf meegenomen klapstoeltje, kussentje of kleedje zitten.

Mocht het op 9 mei noodweer zijn, dan gaat het niet door. Op de website en via de kerk app wordt u dan geïnformeerd.

Voor degenen die niet mee willen of kunnen lopen, worden van harte uitgenodigd om de Hemelvaartsdienst bij te wonen in de kerk ‘Het Anker’ in Zevenhuizen, de dienst begint om 10.00 uur. Voorganger is ds. P.J.M.A. van Ool.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op Hemelvaartsdag!

Organisatiecommissie Hemelvaartsdag
PG Roden-Roderwolde: Tineke Braspenning, Marieke Pranger
PG Leek-Olderbert: ds. Sita Hofstra, Aly van der Wal
PG Zevenhuizen: Marie-Claire van Dijken en Gea Veldman

Categorieën: Uncategorized